Bockasjögatan 12

Borås, BORÅS

500-16 500 kvm
Kontor, Lager

Om lokalen

Har du växtvärk, så kanske vi kan hjälpa dig. Det drabbade ett av Sveriges mest kända företag inom e-handel och hemelektronik. Därför har de sökt sig till ännu större lokaler och lämnat den här pärlan mitt i Borås. Fantastiska utrymmen där framgången redan sitter i väggarna.

Här finns 16 500 kvm, fördelat på ca 12 800 kvm lager, ca 1 200 kvm kontor och ca 2 500 kvm handel, dvs butiksyta. Det handlar om höglager med en lasthöjd på 8 m och lastmöjligheter via nio portar. Det finns även anslutningsmöjligheter till räls precis utanför och lokalerna är fullt sprinklade.

Byggnaden ligger väldigt när Riksväg 40 som skär genom Borås och det är bara några hundra meter till centrala staden. Det är ett ypperligt skyltläge från motorvägen och möjligheterna till profilering av fastigheten är med andra ord stora.

För ett företag som bedriver e-handel är det en optimal lösning och det finns som sagt möjlighet att bedriva butikshandel, vilket den förre hyresgästen också gjorde. Lätt att hitta och gott om p-platser.

Restaurang och Post finns i fastigheten, tack vare det centrala läget är det nära till all övrig service.

LokaltypKontor, Lager

KommunBorås

Specifikationer

Adress

Bockasjögatan 12

Lokalyta

500- 16 500 m2