Gustav III:s Boulevard 18

Frösunda, Solna

1 084 kvm
Kontor

Om lokalen

Modern, representativ fastighet i bästa skyltläge längs E4:an i Frösunda.

Ljusa, flexibla kontorslokaler med högt i tak och generösa fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Här har du möjlighet att vara med och skapa ett modernt drömkontor så att det matchar ditt företags krav och önskemål. Hög teknisk standard med mycket bra ventilation och kyla.

Entré mot stort torg. Konditori/lunchrestaurang samt postkontor finns i huset. Omklädningsrum med duschar och bastu för dam och herr finns i huset. Garageplatser samt skyltplats mot E4:an finns att hyra.

OmgivningFastigheten ligger på ett litet torg i ett område med både kontorsfastigheter och bostadsfastigheter. De flesta husen är byggda på 2000-talet. Stort utbud av restauranger, kaféer, barer och shopping. På andra sidan E4:an börjar stora grönområden för lunchpromenader eller för en löprunda. Promenera till Mall of Scandinavia på 9 minuter. Bekvämt avstånd till Radisson SAS Royal Park Hotel (hotell, konferensmöjligheter, spa, gym samt restaurang med utsikt över Brunnsviken).

KommunikationStockholm city når du med bil på ca 7-9 minuter. Arlanda nås med bil altenativt med Flygbussen (hållplats i närheten av huset) på ca 20 minuter. Till Bromma flygplats tar det ca 10 minuter med bil. Busshållplats finns strax utanför huset (linje 70 Universitetet-Frösundavik, 515 Odenplan- Sundbybergs station, 176 och 177 Ekerö, Stenhamra - Mörby Stn, 156 Danderyds sjh-Ulvsunda, 508 Danderyds sjh- Karolinska sjh). Solna pendeltågstation vid Mall of Scandinavia ligger på bekväma 9 minuters promenadavstånd.

ServiceInvid huset finns konditori, lunchrestauranger, livsmedelsbutik, postkontor, bankomat och servicebutiker. Hotell i området.

LokaltypKontor

KommunSolna

Specifikationer

Adress

Gustav III:s Boulevard 18

Lokalyta

1 084 m2

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Fastighetsägare

III-investments