Frejgatan 85

Stockholm

257 kvm
Kontor

Om lokalen

En rumsindelad kontorslokal med fina ytskick belägen på bottenvåningen med fönster som vetter mot Frejgatan samt Västmannagatan.

Lokalen har genomgående textilmatta i kontorsutrymmena samt i korridorsstråk. Ett modernt pentry finns placerat i mitten av lokalen. Förutom ett större konferensrum som vetter mot innergården finns här även ett duschrum med duschkabin och rymligt att användas som omklädningsrum.

Strax utanför lokalen finns en lummig innegård där du kan ta med dig din kaffekopp, eller varför inte lunchlåda ut under sommarhalvåret.

Lokalen blir ledig från och med den 2019-04-01.

Välkommen att kontakta mig för mer information samt visning.

OmgivningI närheten ligger det nya Odenplan, en av Sverigen största knytpunkter för kommunikationer, en given plats för affärer och personliga möten! Odenplan har förädlas med nya uteserveringar och en modernt glasat stationshus. Några minuters promenad till Stockholms Stadsbibliotek och natursköna Observatorielunden.

ServiceAll tänkbar service och bekvämlighete finns i närområdet. Restauranger, cafér, banker, post, apotek och läkarhus. Även bra shopping med ett stort utbud av butiker.

ParkeringGarage finns i fastigheten 1 400 kr/mån.

LokaltypKontor

KommunStockholm

Specifikationer

Adress

Frejgatan 85

Lokalyta

257 m2

Tillträde

2019-04-01.

Parkering

Garage finns i fastigheten 1 400 kr/mån.

Fastighetsägare

Folksam ömsesidig livförsäkring

Liknande lediga lokaler