Malaxgatan 7

Kista

1 218 kvm
Kontor

Om lokalen

De två planen binds ihop via en interntrappa från innergården samt med hiss och trapphus. Lokalen har en blandad planlösning, med både kontorsrum samt öppet landskap och är möjlig att anpassa efter ert företags behov. Gott om våtgrupper i modern standard med fina ytskick. Dusch och omklädningsrum finns för de som cyklar till jobbet eller vill ta en träningsrunda på lunchen, här planerar vi även att bygga ett mindre gym i källarplanet.

Flaggstång finns med möjlighet att sätta upp egen flagga samt en stor skyltplats utanför entrén.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

KommunikationFastigheten ligger i nära anslutning till både E4 samt E18. Till Arlanda flygplats tar du dig med bil på ca 20 minuter. Närmaste tunnelbanestation är Akalla några minuters promenad från fastigheten, och området trafikeras av flera busslinjer.

ServiceI Kista galleria med sina generösa öppettider ligger en bit bort från fastigheten. Här finns all tänkbar service i form av butiker samt vårdcentral och tandläkare. I Kista centrum finns gott om restauranger samt även gym, biograf och bowlinghall för de som vill hitta på något trevligt efter jobbet. Hit tar du dig via buss eller bil.

Parkering30 parkeringsplatser.

LokaltypKontor

KommunStockholm

Specifikationer

Adress

Malaxgatan 7

Lokalyta

1 218 m2

Parkering

30 parkeringsplatser.

Fastighetsägare

Folksam

Liknande lediga lokaler