Klarabergsviadukten 70/Kungsbron 1 World Trade Center, D8

City, Stockholm

125 kvm
Kontor

Om lokalen

En ljus och modern lokal högst upp i huset med en fin utsikt över Stockholm.

Lokalen som har plats för 7 personer har genomgående fina ytskick med ljusgrå textilmatta och vita väggar. Här finns ett trevligt lunchrum med utsikt över de Södra delarna av Stockholm samt tillgång till en egen takterass.

Möjlighet finns att flytta in i lokalen under Q2.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

OmgivningHär sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Nya hotell, restauranger och butiker växer ständigt upp i den här expansiva omgivningen. Stockholms världsberömda lättillgänglighet gör att du når allt inom promenadavstånd i alla riktningar. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

KommunikationDetta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Flyg, tåg, buss, t-bana. Från ditt kontor tar du dig torrskodd via hissen till London via Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda den närheten till Sverige och resten av världen som denna. Pendlar du själv, så hinner du garanterat hem till fredagsmyset i tid. Har du kunder som hellre spenderar tiden med att lösa viktiga uppgifter än reser kors och tvärs över stan så är det här rätt adress.

ServiceVill du kunna arbeta koncentrerat och hålla nere din egen organisation vad det gäller personal och investeringar men ändå fungera som ett stort företag? Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Väktare, bemannade receptioner, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler. Garage, besöksparkering, friskvård, caféer, och restauranger. mm. Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

ParkeringGarage finns i huset. Lediga platser i varmgarage kan hyras för 4000 kr/plats/mån. Besöksparkering finns i husets kallgarage.

LokaltypKontor

KommunStockholm

Specifikationer

Adress

Klarabergsviadukten 70/Kungsbron 1 World Trade Center, D8

Lokalyta

125 m2

Parkering

Garage finns i huset. Lediga platser i varmgarage kan hyras för 4000 kr/plats/mån. Besöksparkering finns i husets kallgarage.

Fastighetsägare

Alecta

Liknande lediga lokaler