Klarabergsviadukten 70

City, Stockholm

947 kvm
Kontor

Om lokalen

Lokalen ligger i trapphus A med närmaste adress Klarabergsviadukten 70.

Idag har lokalen en blandad planlösning men är möjlig att öppna upp för ett mer modernt arbetssätt. Här har du möjlighet att vara med och påverka planlösningen.

Läget vid Centralen gör att både du och dina kunder kan resa till och från ditt kontor snabbast möjligt oavsett destination. Promenadavstånd till citykärnans restauranger, hotell och butiker ger dig stadens fulla utbud inom några minuter. Och själva World Trade Center innehåller all service som ett företag kan behöva men inte vill investera i som tex konferensanläggning, restauranger mm. Företag som SSAB, McKinsey, Business Sweden och Stora Enso blir dina grannar. Tänk smart - tänk World Trade Center.

OmgivningHär sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

KommunikationDetta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Flyg, tåg, buss, t-bana. Från ditt kontor tar du dig torrskodd via hissen ner till Cityterminalen, Centralstation samt Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

ServiceVill du kunna arbeta koncentrerat och hålla nere din egen organisation vad det gäller personal och investeringar men ändå fungera som ett stort företag? Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Gym i huset, restauranger, caféer, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler.

ParkeringGarage som även har en besöksparkering finns i huset.

LokaltypKontor

KommunStockholm

Specifikationer

Adress

Klarabergsviadukten 70

Lokalyta

947 m2

Tillträde

10/1/2019.

Parkering

Garage som även har en besöksparkering finns i huset.

Fastighetsägare

Alecta

Liknande lediga lokaler