Klarabergsviadukten 70/ Kungsbron 1, A5

City, Stockholm

947 kvm
Kontor

Om lokalen

Lokalen ligger i trapphus A som är närmast Klarabergsviadukten 70, mittemot Centralstation.

Idag har lokalen en blandad planlösning men är möjlig att öppna upp för ett mer modernt arbetssätt. Här har du möjlighet att vara med och påverka planlösningen.

Läget vid Centralen gör att både du och dina kunder kan resa till och från ditt kontor snabbast möjligt oavsett destination. Promenadavstånd till citykärnans restauranger, hotell och butiker ger dig stadens fulla utbud inom några minuter. Och själva World Trade Center innehåller all service som ett företag kan behöva men inte vill investera i som tex konferensanläggning, restauranger mm. Företag som SSAB, McKinsey, Business Sweden och Stora Enso blir dina grannar. Tänk smart - tänk World Trade Center.

OmgivningGillar du liv och puls? Nya hotell, restauranger och butiker växer ständigt upp i den här expansiva omgivningen. Det blir inspirerande för dig att sitta här med allt nytt som händer och får du kundbesök, så finns det alltid något spännande att visa upp. Stockholms världsberömda lättillgänglighet gör att du når allt inom promenadavstånd i alla riktningar.

KommunikationDetta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Flyg, tåg, buss, t-bana. Från ditt kontor tar du dig torrskodd via hissen till London via Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda den närheten till Sverige och resten av världen som denna. Pendlar du själv, så hinner du garanterat hem till fredagsmyset i tid. Har du kunder som hellre spenderar tiden med att lösa viktiga uppgifter än reser kors och tvärs över stan så är det här rätt adress.

ServiceVill du kunna arbeta koncentrerat och hålla nere din egen organisation vad det gäller personal och investeringar men ändå fungera som ett stort företag? Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Väktare, bemannade receptioner,
kund- och hantverksservice, mötes-, utställnings-, event- och festlokaler. Garage, besöksparkering, friskvård, caféer, och restauranger. mm. Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

ParkeringHusets garage har ca 350 platser. Platser finns lediga. Det finns det 40 avgiftsbelagda besöksplatser i garaget.

LokaltypKontor

KommunStockholm

Specifikationer

Adress

Klarabergsviadukten 70/ Kungsbron 1, A5

Lokalyta

947 m2

Tillträde

10/1/2019.

Parkering

Husets garage har ca 350 platser. Platser finns lediga. Det finns det 40 avgiftsbelagda besöksplatser i garaget.

Fastighetsägare

Alecta

Liknande lediga lokaler