Kungsbron 1, WTC

City, Stockholm

363 kvm
Kontor

Om lokalen

Öppen representativ lokal som ligger mot Kungsbron med utsikt över Klara Sjö. Mycket tilltalande lokal som präglas av stora framträdande fönster och mycket glas. Lokalen är i fint skick med ljusa ytskikt, heltäckningsmatta och modernt pentry med vita luckor. Bra strategiskt läge i WTC. Konferensrum för 8 personer och några mindre mötesrum i anslutning till entrén. Två samtals-/telefonsrum.Två toaletter och serverrum. Om så önskas finns förråd att hyra i direkt anslutning från lokalen.

OmgivningHär sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

KommunikationDetta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

ServiceDen riktigt stora vinsten med att sitta i WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Här finns restauranger och cafeet, hotell, stor konferensanläggning och festlokaler, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice garage, besöksparkering och friskvård mm, Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

ParkeringGarage som även har en besöksparkering finns i huset.

LokaltypKontor

KommunStockholm

Specifikationer

Adress

Kungsbron 1, WTC

Lokalyta

363 m2

Parkering

Garage som även har en besöksparkering finns i huset.

Fastighetsägare

Alecta

Liknande lediga lokaler