Kungsbron 1/Klarabergsviadukten 70, G2

City, Stockholm

363 kvm
Kontor

Om lokalen

Öppen representativ lokal som ligger mot Kungsbron med utsikt över Klara Sjö. Mycket tilltalande lokal som präglas av stora framträdande fönster och mycket glas. Lokalen är i fint skick med ljusa ytskikt, heltäckningsmatta och modernt pentry med vita luckor. Bra strategiskt läge i WTC. Konferensrum för 8 personer och några mindre mötesrum i anslutning till entrén. Två samtals-/telefonsrum.Två toaletter och serverrum. Om så önskas finns förråd att hyra i direkt anslutning från lokalen.

OmgivningWorld Trade Center ligger mitt i stadens puls med allt vad Stockholm City har att erbjuda när det gäller shopping, restauranger och nöjesliv. Entré finns på två adresser, Klarabergsviadukten och Kungsbron. Flera stora svenska och internationella företag har valt att etablera sig i fastigheten.

KommunikationVill du utnyttja din tid maximalt när du reser i tjänsten eller tar emot långväga gäster så har du alla kommunikationer precis i anslutning till fastigheten. Förutom Arlanda Express har du T-bana, buss, fjärr- och pendeltåg inpå knuten.

ServiceService utöver det vanliga! I fastigheten finns bland annat under kontorstid två bemannade receptioner, ronderande vakter, fastighetstekniker, fastighetsskötare samt kundservice dygent runt. Piazzan, den perfekta lunchrestaurangen erbjuder högklassig á la carte, affärslunch och middag till konferensgäster. Det finns också en konferensanläggning i toppklass med mötesrum i olika storlekar samt utställnings-, event och festlokal.

ParkeringHusets garage har ca 350 platser. Platser finns lediga. Det finns det 40 avgiftsbelagda besöksplatser i garaget.

LokaltypKontor

KommunStockholm

Specifikationer

Adress

Kungsbron 1/Klarabergsviadukten 70, G2

Lokalyta

363 m2

Parkering

Husets garage har ca 350 platser. Platser finns lediga. Det finns det 40 avgiftsbelagda besöksplatser i garaget.

Fastighetsägare

Alecta

Liknande lediga lokaler