Östhammarsgatan 72

Östermalm/Värtan, Stockholm

53 kvm
Butik, Kontor

Om lokalen

Nyproducerad lokal i hjärtat av växande Norra Djurgårdsstaden och Gärdet. De stora fönstren ger en otrolig rymdkänsla och ett härligt ljusinsläpp. Ytskicken håller hög standard med bra val av ytskicksmaterial, badrum med duschhörna samt integrerat kylskåp.

Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det - majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Det senaste tillskottet till arkitekturskatten är Tegeludden Gärdet.

OmgivningOmrådet är mixat med bostäder och kontor vilket ger rörelse i området de flesta av dygnets timmar. Gärdet ligger granne med området och i bostadsområdet finns parker och trädgårdar.

KommunikationNärmsta tunnelbana är Gärdet (röd linje) som du når med en promenad på 10 minuter. Busslinje 1 (Frihamnen-Stora Essingen), 76 (Ropsten-Norra Hammarbyhamnen) och 72 (Karlbergs station-Frihamnen) trafikerar området och stannar nära fastigheten.

ServiceAlldeles i närheten finns några lunchrestaruanger samt mataffär och enklare servicebutiker. Träningsmöjligheter finns lite längre bort på Tegeluddsvägen.

ParkeringGarageplats. Går att hyra.

LokaltypButik, Kontor

KommunStockholm

Specifikationer

Adress

Östhammarsgatan 72

Lokalyta

53 m2

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Parkering

Garageplats. Går att hyra.

Fastighetsägare

Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Tryggliv