Hangövägen 25, Hus 8 plan BV samt 1tr

Östermalm/Värtan, Stockholm

330-650 kvm
Butik, Kontor

Om lokalen

Kontor i två plan med en interntrappa samt egen ingång direkt från Hangövägen.

Då ett större ombyggnadsprojekt kommer ske i fastigheten skriver vi för närvarande hyresavtal som längt till och med 2020-02-31. Lokalen hyrs ut i befintligt skick.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

OmgivningHär byggs nu en ny stadsdel. Ca 1 900 lägenheter, 26 förskoleavdelningar, ca 125 000 kvm kontorsytor, hotell och ca 11 000 kvm parker och torg ,ed en tillhörande kajpromenad på ca 600 kvm. Nya cykelbanor och gator kommer också att finnas. En ny boulevard samt även ett bad kommer att inrymmas i området.

KommunikationNärmaste tunnelbana är Gärdets T-banestation med ett promenadavstånd på ca 5 minuter. Under rusningstid går bussar till och från Gärdet med 5-minutersintervaller.

Bilpendlare tar sig enkelt till och från nya Värtahamnen via Norra Länken. Bilen parkerar man enklast i garaget där det finns parkeringsplatser att hyra.

ServiceNärmaste granne är Scandic Ariadne – områdets största hotell. Här finns tillgång till service så om konferensrum, övernattning, restaurang och Skybar.

På gångavstånd finns dagligvaruhandel med ICA Kvantum runt knuten, här finns även ett antal lunchrestauranger att välja. I takt med ett området utvecklas kommer fler butiker och restauranger att etablera sig här.

I närområdet finns även etablerade gym som SATS och Friskis & Svettis.

ParkeringGarageplats finns att hyra separat.

LokaltypButik, Kontor

KommunStockholm

Specifikationer

Adress

Hangövägen 25, Hus 8 plan BV samt 1tr

Lokalyta

330- 650 m2

Parkering

Garageplats finns att hyra separat.

Fastighetsägare

NIAM VI

Liknande lediga lokaler