Kungsbron 1, WTC

City, Stockholm

125 kvm
Kontor

Om lokalen

Ljus och modern kontorslokal högt upp i huset med en fin utsikt över Stockholm.

Lokalen har mycket fina ytskick med ljusgrå textilmatta i konferens och kontorsrummen. och parkett i entrédelen. Här finns ett mindre pentry och även ett förråd.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

OmgivningHär sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Nya hotell, restauranger och butiker växer ständigt upp i den här expansiva omgivningen. Stockholms världsberömda lättillgänglighet gör att du når allt inom promenadavstånd i alla riktningar. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

KommunikationDetta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

ServiceDen riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Väktare, bemannade receptioner, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler. Garage, besöksparkering, friskvård, caféer, och restauranger. mm. Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

ParkeringGarage finns i huset. Lediga platser i varmgarage kan hyras för 4000 kr/plats/mån. Besöksparkering finns i husets kallgarage.

LokaltypKontor

KommunStockholm

Specifikationer

Adress

Kungsbron 1, WTC

Lokalyta

125 m2

Parkering

Garage finns i huset. Lediga platser i varmgarage kan hyras för 4000 kr/plats/mån. Besöksparkering finns i husets kallgarage.

Fastighetsägare

Alecta

Liknande lediga lokaler